Cinekid on Tour 2020: Verhalen met een staartje (2020)

Cinekid on Tour 2020: Verhalen met een staartje

55 minuten 18-09-2020
Beestachtig leuke korte animaties over grappige en originele gebeurtenissen in het dierenrijk. Ook dit jaar hebben we weer een programma samengesteld van de allermooiste korte films. Voor 6+ hebben we een compilatie gemaakt met leuke korte animaties over het dierenrijk. In originele en grappige filmpjes zien we een burenruzie tussen twee wolven (‘Grote Wolf & Kleine Wolf’), een kameleon en een kiwi die zonder partner op de Ark van Noah proberen te sluipen (‘Overboord!’), een tijger die wordt gepest omdat hij geen strepen heeft (‘De Tijger Zonder Strepen’) en nog veel meer! Ook in deze herfstvakantie is het natuurlijk weer tijd voor Cinekid! Het festival brengt kinderen in aanraking met de mooiste films, workshops, en installaties van over de hele wereld. Ook voor dit jaar hebben de programmeurs weer een aanbod samengesteld van festivalfavorieten die in Nederland nog niet vertoond zijn. Met trots presenteren wij een prachtig veelzijdig filmpakket en een uitgebreide aanvullende programmering. De voorstellingen vinden plaats in de Stadkamer. Maandag 12 oktober 13:30 uur Woensdag 14 oktober 13:30 uur Zaterdag 17 oktober 13:30 uur

Regisseur Cinekid on Tour 2020: Verhalen met een staartje

Onbekend

Schrijvers Cinekid on Tour 2020: Verhalen met een staartje

Onbekend

Cast Cinekid on Tour 2020: Verhalen met een staartje

Onbekend

Filmagenda van Cinekid on Tour 2020: Verhalen met een staartje

Cinekid on Tour 2020: Verhalen met een staartje

Wil jij weten waar Cinekid on Tour 2020: Verhalen met een staartje op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cinekid on Tour 2020: Verhalen met een staartje draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cinekid on Tour 2020: Verhalen met een staartje informatie

Benieuwd waar Cinekid on Tour 2020: Verhalen met een staartje over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cinekid on Tour 2020: Verhalen met een staartje. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cinekid on Tour 2020: Verhalen met een staartje al heeft ontvangen.

Cinekid on Tour 2020: Verhalen met een staartje trailer

Benieuwd of Cinekid on Tour 2020: Verhalen met een staartje iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cinekid on Tour 2020: Verhalen met een staartje jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cinekid on Tour 2020: Verhalen met een staartje kunt kijken!