Cinekid Presenteert: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel (2024)

Cinekid Presenteert: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

75 minuten 21-06-2024
Samen met Cinekid organiseren we een speciale voorstelling: Cinekid Presenteert Dikkie Dik en de verdwenen knuffel mét bijpassend programma. Dikkie Dik, met de vertelstem van Burny Bos, is van zichzelf al een echte ‘doe, roep en dans mee-film’. Tijdens de Cinekid specials word je van tevoren helemaal klaargestoomd om goed mee te kunnen doen tijdens de film. Met de Cinekid illustratiebladen kun je Dikkie Dik helpen ruiken, nieuwe vriendjes ontmoeten en zijn knuffel terugvinden. Daar vind je ook tips om thuis na te praten over Dikkie Dik. Ook wordt de film ingeleid met een korte voorfilm waarin je een kijkje achter de schermen krijgt én de cast en crew geeft je tips voor het meedoen met deze film. En nog gezelliger… je eigen knuffel mag ook mee naar de voorstelling! Helpt jouw knuffel Dikkie Dik om Beer terug te vinden? Tijdens de knutselactiviteit kun je een mooie kleurplaat kleuren of je eigen masker maken. We maken een feestje van misschien wel de eerste filmervaring van de bezoekers!

Regisseur Cinekid Presenteert: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Onbekend

Schrijvers Cinekid Presenteert: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Onbekend

Cast Cinekid Presenteert: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Onbekend

Filmagenda van Cinekid Presenteert: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Cinekid Presenteert: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Wil jij weten waar Cinekid Presenteert: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cinekid Presenteert: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cinekid Presenteert: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel informatie

Benieuwd waar Cinekid Presenteert: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cinekid Presenteert: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel . Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cinekid Presenteert: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel al heeft ontvangen.

Cinekid Presenteert: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel trailer

Benieuwd of Cinekid Presenteert: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cinekid Presenteert: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cinekid Presenteert: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel kunt kijken!