Cinekid Shorts (2022)

Cinekid Shorts

60 minuten 04-10-2022
Een bijzonder compilatie-programma van (internationale) korte films; een dynamische en verrassende voorstelling met voor ieder wat wils. Korte films zijn overal om ons heen te zien: op internet, televisie en telefoons. Maar er wordt veel meer gemaakt dan waar we elke dag mee in aanraking komen. De korte film is een bijzonder genre waarbinnen heel veel te ontdekken valt. Omdat Cinekid juist die films wil laten zien is er een speciale voorstelling gemaakt van de mooiste, origineelste, grappigste en meest ontroerende korte films, speciaal voor op het grote doek! Vanaf 6 jaar. Van 20 t/m 27 oktober vindt het Cinekid-festival plaats in filmhuis De Keizer. Cinekid is een filmfestival voor kinderen van 4 tot 14 jaar dat jaarlijks in de herfstvakantie georganiseerd wordt. Het is hét internationale film-, televisie- en nieuwe mediafestival voor de jeugd. Naast film kijken, kan je ook meedoen aan een van de workshop: casting of animatiewerkplaats. En van zondag t/m dinsdag is er in de foyer een installatie die kleurplaten tot leven laat komen!

Regisseur Cinekid Shorts

Onbekend

Schrijvers Cinekid Shorts

Onbekend

Cast Cinekid Shorts

Onbekend

Filmagenda van Cinekid Shorts

Cinekid Shorts

Wil jij weten waar Cinekid Shorts op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cinekid Shorts draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cinekid Shorts informatie

Benieuwd waar Cinekid Shorts over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cinekid Shorts. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cinekid Shorts al heeft ontvangen.

Cinekid Shorts trailer

Benieuwd of Cinekid Shorts iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cinekid Shorts jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cinekid Shorts kunt kijken!