Wonderlijke Werelden (2021)

Wonderlijke Werelden

50 minuten 28-10-2021
Ook dit jaar hebben we weer een bijzonder programma samengesteld met de allermooiste korte films. In deze compilatie voor kinderen vanaf 6 jaar, gaan we op reis naar allerlei verschillende en wonderbaarlijke werelden. De films in deze compilatie laten bijzondere en verbazingwekkende werelden zien, die heel anders zijn dan de onze. Maar ook tonen ze hoe wonderlijk de wereld om ons heen kan zijn. Zo gaat de film Umbrellas over een meisje dat heel bang is voor de regenachtige wereld om haar heen. Maar met behulp van haar hondje leert ze langzaam maar zeker haar angsten overwinnen en de wereld ontdekken. Ga mee op reis, met Umbrellas en nog veel meer avontuurlijke films! Nederlands gesproken

Regisseur Wonderlijke Werelden

Onbekend

Schrijvers Wonderlijke Werelden

Onbekend

Cast Wonderlijke Werelden

Onbekend

Filmagenda van Wonderlijke Werelden

Wonderlijke Werelden

Wil jij weten waar Wonderlijke Werelden op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Wonderlijke Werelden draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Wonderlijke Werelden informatie

Benieuwd waar Wonderlijke Werelden over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Wonderlijke Werelden. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Wonderlijke Werelden al heeft ontvangen.

Wonderlijke Werelden trailer

Benieuwd of Wonderlijke Werelden iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Wonderlijke Werelden jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Wonderlijke Werelden kunt kijken!