Cinekid: Zeevonk (2024)

Cinekid: Zeevonk

98 minuten 17-06-2024
Logline Wanneer Lena haar vader verliest als zijn vissersboot vergaat op zee, zet ze alles op alles om erachter te komen hoe dit kan zijn gebeurd. Synopsis Lena is elf als ze plotseling haar vader verliest; hij verongelukt tijdens het vissen op zee. Lena wordt kwaad als sommige mensen zeggen dat haar vader onvoorzichtig was. Ze gelooft dat een geheimzinnig zeemonster het schip liet omslaan. Vechtend met haar verdriet gebruikt ze al haar fantasie en moed om dat monster te vinden in dit ontroerende avontuur. Zeevonk was de openingsfilm van Berlinale Generation K-PLUS in 2023.

Regisseur Cinekid: Zeevonk

Onbekend

Schrijvers Cinekid: Zeevonk

Onbekend

Cast Cinekid: Zeevonk

Onbekend

Cinekid: Zeevonk

Wil jij weten waar Cinekid: Zeevonk op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cinekid: Zeevonk draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cinekid: Zeevonk informatie

Benieuwd waar Cinekid: Zeevonk over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cinekid: Zeevonk. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cinekid: Zeevonk al heeft ontvangen.

Cinekid: Zeevonk trailer

Benieuwd of Cinekid: Zeevonk iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cinekid: Zeevonk jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cinekid: Zeevonk kunt kijken!