ZOOKS

ZOOKS

80 minuten 22-02-2020
Te zien in de herfstvakantie. Modern sprookje over een wereld waar de natuur verboden is. Stel je eens een wereld voor waarin nergens meer bomen of planten groeien, dieren verboden zijn en het enige stuk bos is afgezet met een groot hek. Robin leeft in zo’n wereld, maar dan ontmoet ze een verwilderde jongen die in dat bos opgegroeid is. Hij blijkt de zoon van de verbannen koning te zijn. Samen proberen ze het regime uit te schakelen en de harmonie tussen mens en natuur te herstellen. Bij het maken van ZOOks is gebruik gemaakt van rotoscopie, een techniek waarbij scènes met echte acteurs voor green screens frame voor frame worden geanimeerd. Voor deze film werden zo’n 45.000 unieke 2D-tekeningen gemaakt Vanaf 8 jaar.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van ZOOKS

Helaas draait ZOOKS niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 22-02-2020.

ZOOKS

Wil jij weten waar ZOOKS op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar ZOOKS draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

ZOOKS informatie

Benieuwd waar ZOOKS over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over ZOOKS. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies ZOOKS al heeft ontvangen.

ZOOKS trailer

Benieuwd of ZOOKS iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de ZOOKS jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij ZOOKS kunt kijken!