CineMini: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel (2024)

CineMini: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

27-05-2024
Voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan is best spannend. De beginnende bioscoopbezoeker laten we wennen aan de indrukken van een film kijken op het grote doek. Tijdens de voorstelling wordt het zaallicht gedimd maar gaat niet helemaal uit. Het geluid staat iets zachter en na de film krijgen ze een echt filmdiploma. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste film helden. Dikkie Dik ontdekt tot zijn grote schrik dat Beer, zijn allerliefste knuffel, plotseling verdwenen is. Gelukkig komt Dikkie Diks vriendinnetje Poes Muis te hulp, want zonder Beer kan hij niet slapen. Ze slaan de pootjes ineen en starten een vrolijke zoektocht vol avonturen. Een doodgewoon bed verandert in een heuse trampoline en buiten op de waslijn kun je balanceren als een echte circusartiest. Samen ontdekken ze nieuwe plekken zoals het weiland en het strand en onderweg ontmoeten ze andere dieren, die ze nog nooit eerder hebben gezien. Na een dag vol pret en avonturen komt alles gelukkig weer op zijn pootjes terecht. Ze hebben niet alleen Beer gevonden, maar ook vele nieuwe vrienden gemaakt.

Regisseur CineMini: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Erik Verkerk

Schrijvers CineMini: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Onbekend

Cast CineMini: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Burny Bos

CineMini: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Wil jij weten waar CineMini: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar CineMini: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

CineMini: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel informatie

Benieuwd waar CineMini: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over CineMini: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies CineMini: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel al heeft ontvangen.

CineMini: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel trailer

Benieuwd of CineMini: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de CineMini: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij CineMini: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel kunt kijken!