Cinemini: Fien & Teun gaan kamperen (2023)

Cinemini: Fien & Teun gaan kamperen

06-02-2023
Voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan is best spannend. De beginnende bioscoopbezoeker laten we wennen aan de indrukken van een film kijken op het grote doek. Tijdens de voorstelling wordt het zaallicht gedimd maar gaat niet helemaal uit. Het geluid staat iets zachter en na de film krijgen ze een echt filmdiploma. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden. Als Fien en Teun op de hooizolder een tent vinden, mogen ze van papa en mama kamperen in de natuur. Met volle rugzakken, een picknickmand en flink wat kriebels in hun buik gaan het boertje en boerinnetje op pad. Onderweg leren Fien en Teun al snel nieuwe dierenvriendjes kennen. Alleen een tent opzetten blijkt nog helemaal niet zo makkelijk. En dan beginnen hun vrienden van thuis ook nog om aandacht te vragen! Maar ja, boerderijdieren kunnen nu eenmaal niet kamperen… of toch wel?

Regisseur Cinemini: Fien & Teun gaan kamperen

Matthias Temmermans

Schrijvers Cinemini: Fien & Teun gaan kamperen

Onbekend

Cast Cinemini: Fien & Teun gaan kamperen

Onbekend

Cinemini: Fien & Teun gaan kamperen

Wil jij weten waar Cinemini: Fien & Teun gaan kamperen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cinemini: Fien & Teun gaan kamperen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cinemini: Fien & Teun gaan kamperen informatie

Benieuwd waar Cinemini: Fien & Teun gaan kamperen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cinemini: Fien & Teun gaan kamperen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cinemini: Fien & Teun gaan kamperen al heeft ontvangen.

Cinemini: Fien & Teun gaan kamperen trailer

Benieuwd of Cinemini: Fien & Teun gaan kamperen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cinemini: Fien & Teun gaan kamperen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cinemini: Fien & Teun gaan kamperen kunt kijken!