Cinemini: In een bootje van papier

Cinemini: In een bootje van papier

28-02-2020
Speciaal voor peuters, kleuters en hun ouders opent EYE de Cinemini-zaal. Kinderen tussen 2 en 6 jaar kunnen er iedere zondag terecht om animatiefilmpjes te kijken en te spelen, met hun ouders binnen handbereik.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Cinemini: In een bootje van papier

Helaas draait Cinemini: In een bootje van papier niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-02-2020.

Cinemini: In een bootje van papier

Wil jij weten waar Cinemini: In een bootje van papier op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cinemini: In een bootje van papier draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cinemini: In een bootje van papier informatie

Benieuwd waar Cinemini: In een bootje van papier over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cinemini: In een bootje van papier. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cinemini: In een bootje van papier al heeft ontvangen.

Cinemini: In een bootje van papier trailer

Benieuwd of Cinemini: In een bootje van papier iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cinemini: In een bootje van papier jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cinemini: In een bootje van papier kunt kijken!