Cinemini: Mijn moeder is een vliegtuig (2024)

Cinemini: Mijn moeder is een vliegtuig

22-04-2024
In de Cinemini-zaal kunnen kinderen tussen 2 en 6 jaar iedere zondag terecht om animatiefilmpjes te kijken en te spelen, met hun ouders binnen handbereik. Dit keer een programma met animaties van de Russisch-Franse animatoren Yulia Aronova en Olesya Shchukina.

Regisseur Cinemini: Mijn moeder is een vliegtuig

Yulia Aranova & Olesya Shchikuna

Schrijvers Cinemini: Mijn moeder is een vliegtuig

Onbekend

Cast Cinemini: Mijn moeder is een vliegtuig

Onbekend

Filmagenda van Cinemini: Mijn moeder is een vliegtuig

Cinemini: Mijn moeder is een vliegtuig

Wil jij weten waar Cinemini: Mijn moeder is een vliegtuig op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cinemini: Mijn moeder is een vliegtuig draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cinemini: Mijn moeder is een vliegtuig informatie

Benieuwd waar Cinemini: Mijn moeder is een vliegtuig over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cinemini: Mijn moeder is een vliegtuig. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cinemini: Mijn moeder is een vliegtuig al heeft ontvangen.

Cinemini: Mijn moeder is een vliegtuig trailer

Benieuwd of Cinemini: Mijn moeder is een vliegtuig iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cinemini: Mijn moeder is een vliegtuig jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cinemini: Mijn moeder is een vliegtuig kunt kijken!