Cinemini: Papier (2024)

Cinemini: Papier

30 minuten 27-05-2024
Een gezellig filmprogramma met korte animatiefilms voor de allerkleinsten, vol met papieren vriendjes om mee op avontuur te gaan. De films: Meneer Papier – Steven de Beul & Ben Tesseur (Nederland 2018, 8 min.) Het is een mooie dag. Meneer Papier gaat uit wandelen. Uit een paar oude kranten knipt hij wat hij nodig heeft. Een hoed tegen de zon en een hond tegen de eenzaamheid. Het wordt een fijne dag! Tourist Trap – Vera van Wolferen (Nederland 2020, 2 min.) Het autootje Jeep lijkt een unieke vakantielocatie te hebben gevonden: een paradijselijk eiland vol ongerepte natuur en bijzondere tropische vogels. Maar bij aankomst komt Jeep erachter dat hij niet de enige avonturier is. De ene na de andere veerboot voert campers en caravans aan die het zo idyllisch begonnen tripje grondig weten te verpesten. IJs Eten –?Ton van Saane (Nederland 1970, 5 min.) Eén ijsje is lekker, twee ijsjes is feest. Maar hoeveel ijsjes is te veel? In deze bijzondere animatiefilm krijgen twee kinderen kruiwagens vol ijsjes. Heerlijk, maar wat doe je ermee? Dodu – José Miguel Ribeiro (Portugal 2010, 5 min.) Dodu, de jongen van karton, beleeft met zijn vriendje het lieveheersbeestje spannende avonturen. De zee, de maan, het bootje waarin ze varen, alles is van karton. My Happy End – Milan Vitanov (Duitsland 2007, 5 min.) Wat als de staart van een hond meer was dan een lichaamsdeel om mee te kwispelen? Wat als zijn staart zijn beste vriend was? En wat als je staart plots een eigen leven gaat leiden? En zomaar, op eigen houtje, een kat achternagaat… NB: Alle films zijn Nederlands gesproken en niet ondertiteld. zo 2 & 16 juni, 10.30 uur

Regisseur Cinemini: Papier

Onbekend

Schrijvers Cinemini: Papier

Onbekend

Cast Cinemini: Papier

Onbekend

Filmagenda van Cinemini: Papier

Cinemini: Papier

Wil jij weten waar Cinemini: Papier op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cinemini: Papier draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cinemini: Papier informatie

Benieuwd waar Cinemini: Papier over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cinemini: Papier. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cinemini: Papier al heeft ontvangen.

Cinemini: Papier trailer

Benieuwd of Cinemini: Papier iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cinemini: Papier jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cinemini: Papier kunt kijken!