City Life (1989)

City Life

251 minuten Documentaire 1989

Recensies City Life

MovieMeter: 4

Filmposter City Life

Twaalf-luik over modern leven in steden over de gehele wereld. Aan bod komen: het stedenconglomeraat in Nederland, Tbilisi in de Sovjet-republiek Georgië, Sao Paolo in Brazilië, Houston in de Verenigde Staten, Warschau in Polen, Buenos Aires in Argentinië, Boedapest in Hongarije, Hamburg in Duitsland, Barcelona in Spanje, Dakar in Senegal, Bevagna in Italië en Calcutta in India. Elke episode duurt ongeveer 20 minuten. Het doel van de film is een impressie geven van de snelle veranderingen in de moderne maatschappij. Als verbindend principe is gekozen voor het lichten van de legendarische Titanic, maar ook de toren van Babel speelt met zijn spraakverwarring een belangrijke rol.
Filmposter Filmposter City Life

Regisseurs City Life

Alejandro Agresti

Béla Tarr

Carlos Reichenbach

Clemens Klopfenstein

Eagle Pennell

Gábor Altorjay

José Luis Guerín

Krzysztof Kieslowski

Mildred Van Leeuwaarden

Mrinal Sen

William Mbaye Ousmane

Tato Kotetishvili

Dirk Rijneke

Schrijvers City Life

Mildred Van Leeuwaarden

Dirk Rijneke

Cast City Life

Onbekend

City Life

Wil jij weten waar City Life op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar City Life draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

City Life informatie

Benieuwd waar City Life over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over City Life. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies City Life al heeft ontvangen.

City Life trailer

Benieuwd of City Life iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de City Life jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij City Life kunt kijken!