https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/185003-117a8b3d569fb26081149b223e1a30db0e9f76a3/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

City Lights (2021)

Angst 6 Geweld

Bekijk trailer

City Lights

Angst 6 Geweld
87 minuten Drama, Komedie, Romantiek 14-10-2021

Recensies City Lights

MovieMeter: 3,72
Metacritic: 99,1
Rotten Tomatoes 98

Filmposter City Lights

The Little Tramp ontmoet een arme, blinde bloemenverkoopster en wordt onmiddellijk verliefd op haar. Zij ziet hem aan voor een miljonair. Omdat hij haar niet wil teleurstellen, houdt hij de schijn op en probeert geld in te zamelen voor haar operatie. City Lights eindigt met één van de meest bekende slotscènes uit de filmgeschiedenis waarin het bloemenmeisje zich realiseert wie haar weldoener was. De film weet de kijker zo te beroeren en aan het lachen te maken dat de film in 1998 werd opgenomen in de Top-100 American Films van het American Film Institute.
City Lights City Lights
Filmposter Filmposter City Lights

Regisseur City Lights

Charles Chaplin

Schrijvers City Lights

Charles Chaplin

Cast City Lights

Charles Chaplin
Florence Lee
Virginia Cherrill
Harry Myers
Al Ernest Garcia
Allan Garcia
Hank Mann

City Lights

Wil jij weten waar City Lights op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar City Lights draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

City Lights informatie

Benieuwd waar City Lights over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over City Lights. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies City Lights al heeft ontvangen.

City Lights trailer

Benieuwd of City Lights iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de City Lights jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij City Lights kunt kijken!