https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/145221-1b6df337a1924aa5c0b5979e953d6056810fdc2c/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

City Of Ember (2008)

6 Angst Geweld
Twee tieners moeten in een race tegen de tijd de inwoners van het wonderlijke Ember helpen te ontsnappen voordat het licht voorgoed uitgaat

City Of Ember

6 Angst Geweld
95 minuten Avontuur, Fantasie, Familie, Science fiction 2008

Recensies City Of Ember

Metacritic: 58,1
MovieMeter: 3,04
Rotten Tomatoes 53

Filmposter City Of Ember

Twee tieners moeten in een race tegen de tijd de inwoners van het wonderlijke Ember helpen te ontsnappen voordat het licht voorgoed uitgaat

Generaties lang hebben de inwoners van de Stad van Ember geleefd in een prachtige wereld vol met wonderbaarlijk glinsterende lichten. Als de inwoners er achter komen dat deze lichten hun kracht beginnen te verliezen en de lichtbron sterk achteruit gaat begint een race tegen de tijd. Twee tieners beginnen een avontuur waarin zij het bestaan van de Stad van Ember willen achterhalen en alle inwoners moeten helpen ontsnappen voordat de lichten voor altijd uit zullen gaan.

Bekijk het aanbod van City Of Ember

City Of Ember
Filmposter Filmposter City Of Ember

Regisseur City Of Ember

Gil Kenan

Schrijvers City Of Ember

Caroline Thompson

Jeanne Duprau

Cast City Of Ember

Saoirse Ronan
Bill Murray
Harry Treadaway
Mary Kay Place
David Ryall

City Of Ember

Wil jij weten waar City Of Ember op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar City Of Ember draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

City Of Ember informatie

Benieuwd waar City Of Ember over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over City Of Ember. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies City Of Ember al heeft ontvangen.

City Of Ember trailer

Benieuwd of City Of Ember iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de City Of Ember jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij City Of Ember kunt kijken!