Clara Sola (2021)

12 Geweld Grof taalgebruik

Clara Sola

12 Geweld Grof taalgebruik
106 minuten 2021
De 40-jarige Clara leidt een teruggetrokken leven waarin ze een zekere verbondenheid voelt met de natuur en met God. Door de dorpelingen wordt ze gezien als een heler, een gave waarmee ze haar gezin onderhoudt. Wanneer Clara zich aangetrokken voelt door het nieuwe liefje van haar nicht voelt ze niet meer de dwang om haar seksualiteit te onderdrukken. Ook op fysiek als mystiek vlak lijkt Clara haar grenzen te verleggen. In de zoektocht naar haar ware zelf onttrekt Clara zich steeds meer van haar rol als heilige.

Regisseur Clara Sola

Nathalie Álvarez Mesén

Schrijvers Clara Sola

Onbekend

Cast Clara Sola

Wendy Chinchilla Araya

Filmagenda van Clara Sola

Clara Sola

Wil jij weten waar Clara Sola op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Clara Sola draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Clara Sola informatie

Benieuwd waar Clara Sola over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Clara Sola. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Clara Sola al heeft ontvangen.

Clara Sola trailer

Benieuwd of Clara Sola iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Clara Sola jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Clara Sola kunt kijken!