Claude Lelouch in gesprek met Frénk van der Linden

Claude Lelouch in gesprek met Frénk van der Linden

Journalist Frénk van der Linden interviewt eregast Claude Lelouch over zijn oeuvre. Wat drijft hem, welke thema's houden hem bezig en waarom is hij, ook op gevorderde leeftijd, nog steeds niet van de filmset weg te branden? Gekochte tickets kunnen niet geretourneerd of omgeruild worden.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Claude Lelouch in gesprek met Frénk van der Linden

Helaas draait Claude Lelouch in gesprek met Frénk van der Linden niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 17-01-2020.

Claude Lelouch in gesprek met Frénk van der Linden

Wil jij weten waar Claude Lelouch in gesprek met Frénk van der Linden op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Claude Lelouch in gesprek met Frénk van der Linden draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Claude Lelouch in gesprek met Frénk van der Linden informatie

Benieuwd waar Claude Lelouch in gesprek met Frénk van der Linden over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Claude Lelouch in gesprek met Frénk van der Linden. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Claude Lelouch in gesprek met Frénk van der Linden al heeft ontvangen.

Claude Lelouch in gesprek met Frénk van der Linden trailer

Benieuwd of Claude Lelouch in gesprek met Frénk van der Linden iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Claude Lelouch in gesprek met Frénk van der Linden jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Claude Lelouch in gesprek met Frénk van der Linden kunt kijken!