https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/210571-7b7cc75c0e44b688b01237285a24887e96497fd0/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Clean (2023)

AL
Inspirerend portret van de buitengewone Sandra Pankhurst en haar team van traumaschoonmakers.

Clean

AL
92 minuten 13-07-2023

Filmposter Clean

Inspirerend portret van de buitengewone Sandra Pankhurst en haar team van traumaschoonmakers.

Het levensverhaal van Sandra Pankhurst is zowel ontmoedigend als bewonderenswaardig. Ze werd als kind geadopteerd in een gewelddadig gezin en na een mislukt huwelijk kwam ze in de jaren tachtig uit de kast als transgendervrouw. Ze werkte als drag queen en sekswerker, en begon uiteindelijk in de jaren negentig haar eigen schoonmaakbedrijf. Sandra en haar team zijn gespecialiseerd in 'traumareiniging': het schoonmaken van plaatsen delict en zelfmoordlocaties, het helpen van geestelijk en lichamelijk gehandicapten bij het onderhoud van huizen en het opruimen van huizen van mensen met een dwangmatige verzamelstoornis. Sandra's zorg en medeleven zijn essentieel voor het bedrijf, maar wanneer ze door een ernstige longinfectie in het ziekenhuis belandt, wordt ze gedwongen om te stoppen met schoonmaken en haar bedrijf van een afstand te beheren. Weg van haar geliefde schoonmaakbedrijf begint Sandra aan een nieuw hoofdstuk als motivatiespreker om anderen die een trauma hebben opgelopen te helpen bij het navigeren door tegenspoed. Haar verleden ontrafelt zich en we leren over de talloze persoonlijke trauma's die haar leven hebben gevormd en haar naar deze buitengewone carrière hebben geleid. Met haar gezondheid op het scherpst van de snede, zoekt Sandra naar betekenis en menselijke connecties waarvan ze lang dacht dat ze verloren waren.

Bekijk het aanbod van Clean

Regisseur Clean

Lachlan Mcleod

Schrijvers Clean

Onbekend

Cast Clean

Onbekend

Clean

Wil jij weten waar Clean op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Clean draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Clean informatie

Benieuwd waar Clean over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Clean. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Clean al heeft ontvangen.

Clean trailer

Benieuwd of Clean iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Clean jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Clean kunt kijken!