Clockers (1995)

16 Geweld Grof taalgebruik

Clockers

16 Geweld Grof taalgebruik
Drama, Misdaad, Actie, Mysterie, Crime 1995

Recensies Clockers

Metacritic: 71,1
MovieMeter: 3,31
Rotten Tomatoes 69

Filmposter Clockers

Strike is een jonge drugdealer die in de leer is bij de drugsbaas Rodney Little. Op een dag wordt de eigenaar van een fast-food restaurant dood aangetroffen met vier kogels in zijn lichaam. Strike's oudere broer geeft zichzelf aan als de moordenaar. Detective Rocco Klein gelooft echter niets van zijn verhaal, en denkt dat hij Strike probeert te beschermen.
Filmposter Filmposter Clockers

Regisseur Clockers

Spike Lee

Schrijvers Clockers

Spike Lee

Richard Price

Cast Clockers

Harvey Keitel
John Turturro
Delroy Lindo
Mekhi Phifer

Filmagenda van Clockers

Clockers

Wil jij weten waar Clockers op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Clockers draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Clockers informatie

Benieuwd waar Clockers over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Clockers. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Clockers al heeft ontvangen.

Clockers trailer

Benieuwd of Clockers iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Clockers jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Clockers kunt kijken!