Close Up (1995)

Close Up

84 minuten Mysterie, Thriller 1995

Recensies Close Up

MovieMeter: 2,6
Stefan wordt beschuldigd van 9 moorden waarvan hij zich niets kan herinneren. Nadat zijn arrestatie, bij een bar in de stad, door heel Amerika op televisie is uitgezonden verandert zijn zaak van de een op de andere dag in een mult-million dollar hype. In een poging hem te laten bekennen gebruikt de politie flinterdun bewijsmateriaal uit de roddelbladen om de gaten in zijn geheugen te dichten. Het verhaal wordt nog gecompliceerder als een aantal schimmige figuren tegenstrijdige verhalen vertellen, die duidelijk hun eigen verborgen motieven naar voren brengen.

Regisseur Close Up

Przemyslaw Reut

Schrijvers Close Up

Przemyslaw Reut

Cast Close Up

Douglas Gowland
Eric Leffler
Madeleine Koulouris
Michael Mauro
Tom Straw

Close Up

Wil jij weten waar Close Up op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Close Up draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Close Up informatie

Benieuwd waar Close Up over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Close Up. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Close Up al heeft ontvangen.

Close Up trailer

Benieuwd of Close Up iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Close Up jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Close Up kunt kijken!