Closer (2014)

Closer

87 minuten Drama 2014

Recensies Closer

Filmposter Closer

Ali, die lijdt aan verlatingsangst, keert na drie jaar terug naar het huis van zijn moeder. Hij wil niet alleen zijn verloofde laten zien, maar ook betalen voor de schade, die hij destijds heeft veroorzaakt. De hele familie, die daar aanwezig is, omdat een neef van Ali gaat trouwen, reageert echter niet positief op Ali, vanwege zijn verleden. Ondertussen komen er echter ook geheimen van de andere familieleden boven water. Hierdoor veranderen de verhoudingen binnen de familie langzaam maar zeker.
Filmposter Filmposter Closer

Regisseur Closer

Mostafa Ahmadi

Schrijvers Closer

Mostafa Ahmadi

Hasti Boshrutani

Bahram Tavakoli

Cast Closer

Mohammad Bahrani
Parsa Pirouzfar
Pegah Ahangarani
Saber Abar
Nazanin Farahani

Closer

Wil jij weten waar Closer op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Closer draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Closer informatie

Benieuwd waar Closer over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Closer. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Closer al heeft ontvangen.

Closer trailer

Benieuwd of Closer iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Closer jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Closer kunt kijken!