Superposition (2024)

Superposition

22-05-2024
Een griezelig spiegelbeeld-verhaal over dat niemand ooit écht alleen is. Stine en Teit verruilen samen met hun zoontje Nemo het stadsleven in Kopenhagen voor een rustiger bestaan in een afgelegen Zweeds bos. De verhuizing geeft ze de ruimte en rust om hun relatie nieuw leven in te blazen en zichzelf te herontdekken.

Regisseur Superposition

Karoline Lyngbye

Schrijvers Superposition

Onbekend

Cast Superposition

Mikkel Boe Følsgaard
Marie Bach Hansen

Superposition

Wil jij weten waar Superposition op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Superposition draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Superposition informatie

Benieuwd waar Superposition over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Superposition. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Superposition al heeft ontvangen.

Superposition trailer

Benieuwd of Superposition iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Superposition jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Superposition kunt kijken!