https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/164297-6a08c8642982f981a72ea94b6ac269cd4324f613/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest (2020)

AL
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest

AL
67 minuten 14-10-2020

Filmposter De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest

Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur - in opdracht van Sinterklaas - een groot Pietenfeest opgebouwd. Een cadeau van Sint omdat alle Pieten het hele jaar zo goed hun best hebben gedaan. Met als speciale gast; Luan Bellinga! De Pieten willen direct het podium op, maar er moeten eerst nog schoentjes gevuld worden. Maar dat gaat mis! Coole Piet valt van het dak en is de volgende ochtend spoorloos verdwenen. De Pieten zijn in rep en roer. Waar zou Coole Piet zijn? Zonder Coole Piet kan het grote Pietenfeest niet doorgaan en sterker nog; Pakjesavond kan ook niet doorgaan als niet alle Pieten compleet zijn. Lukt het De Club van Sinterklaas en Luan om Coole Piet op tijd te vinden? En wat heeft de geheimzinnige Smoezel hiermee te maken?

Regisseur De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest

Martijn Koevoets

Schrijvers De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest

Martijn Koevoets

Cast De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest

Walter de Donder
Wilbert Gieske
Marijn Klaver
Luan Bellinga
Coole Piet
Danspiet
Testpiet

Filmagenda van De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest

De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest

Wil jij weten waar De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest informatie

Benieuwd waar De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest al heeft ontvangen.

De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest trailer

Benieuwd of De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest kunt kijken!