Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot (2024)

Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot

22-05-2024
Sinterklaas en zijn pieten maken zich klaar om richting Nederland te vertrekken met de stoomboot. Als Danspiet stiekem een papegaai meeneemt aan boord, gaat het helemaal verkeerd. Deze vrolijke vogel veroorzaakt binnen de kortste keren op alle fronten chaos. Bakpiet zit met zijn handen in het haar als de chocolade is gesmolten, Coole Piet krijgt last van rode bulten en Danspiet krijgt ruzie met haar beste vriend. Uiteindelijk gaat het zelfs zo mis dat de boot van koers raakt en vastloopt op een eiland. Zal De Club van Sinterklaas nog wel op tijd aankomen voor pakjesavond?

Regisseur Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot

Martijn Koevoets

Schrijvers Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot

Onbekend

Cast Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot

Sinterklaas
Coole Piet
Danspiet
KADO
Pietje Fernando
Quinn Bezemer
Aaron Bezemer

Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot

Wil jij weten waar Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot informatie

Benieuwd waar Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot al heeft ontvangen.

Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot trailer

Benieuwd of Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot kunt kijken!