Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest (2020)

AL

Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest

AL
2020

Filmposter Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest

Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur - in opdracht van Sinterklaas - een groot Pietenfeest opgebouwd. Een cadeau van Sint omdat alle Pieten het hele jaar zo goed hun best hebben gedaan. Met als speciale gast; Luan Bellinga! De Pieten willen direct het podium op, maar er moeten eerst nog schoentjes gevuld worden. Maar dat gaat mis; Coole Piet valt van het dak en is de volgende ochtend spoorloos verdwenen. De Pieten zijn in rep en roer. Waar zou Coole Piet zijn? Zonder Coole Piet kan het grote Pietenfeest niet doorgaan en sterker nog; Pakjesavond kan ook niet doorgaan als niet alle Pieten compleet zijn. Lukt het De Club van Sinterklaas en Luan om Coole Piet op tijd te vinden? En wat heeft de geheimzinnige Smoezel hiermee te maken?
Filmposter Filmposter Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest

Regisseur Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest

Martijn Koevoets

Schrijvers Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest

Onbekend

Cast Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest

Walter de Donder
Wilbert Gieske
Luan Bellinga

Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest

Wil jij weten waar Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest informatie

Benieuwd waar Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest al heeft ontvangen.

Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest trailer

Benieuwd of Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest kunt kijken!