Cocktail Night: Net als in de film (2024)

Cocktail Night: Net als in de film

17-06-2024
Een Cocktail Night is een avondvoorstelling waarbij je voorafgaand aan de film en in de pauze geniet van een heerlijke cocktail (zowel alcoholisch als non-alcoholisch). Aansluitend bekijk je de voorpremière van Net Als In De Film Tickets: € 16,00 per stuk (inclusief 2 cocktails.(zowel alcoholisch als non-alcoholisch) NIX

Regisseur Cocktail Night: Net als in de film

Dorien Goertzen

Schrijvers Cocktail Night: Net als in de film

Onbekend

Cast Cocktail Night: Net als in de film

Noortje Herlaar
Benja Bruijning
Uriah Havertong
Kay Greidanus
Eva Laurenssen
Holly Mae Brood
Jasper Heyman
Jip Smit
Leopold Witte
Jeske van de Staak
Lucretia van der Vloot
Leona Philippo
Urvin Monte
Margot Ros
Janni Goslinga

Cocktail Night: Net als in de film

Wil jij weten waar Cocktail Night: Net als in de film op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cocktail Night: Net als in de film draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cocktail Night: Net als in de film informatie

Benieuwd waar Cocktail Night: Net als in de film over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cocktail Night: Net als in de film. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cocktail Night: Net als in de film al heeft ontvangen.

Cocktail Night: Net als in de film trailer

Benieuwd of Cocktail Night: Net als in de film iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cocktail Night: Net als in de film jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cocktail Night: Net als in de film kunt kijken!