Coffy (1972)

Coffy

90 minuten Actie, Misdaad, Crime, Thriller 1972

Recensies Coffy

MovieMeter: 3,22
Rotten Tomatoes 79

Filmposter Coffy

Coffy (Pam Grier) is een verpleegster er mag dus verwacht mag worden dat ze om een mensenleven geeft. Coffy verandert echter in een wrekende engel wanneer ze erachter komt dat een aantal dealers haar kleine zusje aan drugs hebben geholpen. Ze opent de jacht op alle dealers die erbij betrokken waren en één voor één berooft ze hen van het leven.
Filmposter Filmposter Coffy

Regisseur Coffy

Jack Hill

Schrijvers Coffy

Jack Hill

Cast Coffy

Booker Bradshaw
Pam Grier
Sid Haig
Robert DoQui
William Elliott

Coffy

Wil jij weten waar Coffy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Coffy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Coffy informatie

Benieuwd waar Coffy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Coffy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Coffy al heeft ontvangen.

Coffy trailer

Benieuwd of Coffy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Coffy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Coffy kunt kijken!