Colombia in My Arms (2020)

Colombia in My Arms

91 minuten 2020

Recensies Colombia in My Arms

MovieMeter: 3,5

Filmposter Colombia in My Arms

Het vredesverdrag van 2016 tussen de linkse guerrillabeweging FARC en de Colombiaanse regering maakte aanvankelijk veel enthousiasme los maar al gauw verzeilt het land in chaos. Waar enerzijds veel aanhangers van de FARC de strijd willen verderzetten via politieke weg, willen anderzijds de conservatieve krachten het land redden van wat zij als een terroristische organisatie beschouwen. Wat gebeurt er met de fragiele vrede in het land als blijkt dat veel Colombianen bereid zijn om het recht in eigen handen nemen?
Filmposter Filmposter Colombia in My Arms

Regisseurs Colombia in My Arms

Jenni Kivisto

Jussi Rastas

Schrijvers Colombia in My Arms

Onbekend

Cast Colombia in My Arms

Ernesto
Juan Manuel Santos
María Fernanda Cabal

Colombia in My Arms

Wil jij weten waar Colombia in My Arms op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Colombia in My Arms draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Colombia in My Arms informatie

Benieuwd waar Colombia in My Arms over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Colombia in My Arms. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Colombia in My Arms al heeft ontvangen.

Colombia in My Arms trailer

Benieuwd of Colombia in My Arms iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Colombia in My Arms jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Colombia in My Arms kunt kijken!