https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/166483-ee822cd357094383c585a40ffeadf1a603ae9542/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Come Away (2020)

Angst
Come Away is het verhaal van de jonge Alice en Peter, en speelt zich af vóór Alice haar Wonderland vindt en Peter naar Neverland vertrekt.

Come Away

Angst
93 minuten 10-12-2020

Recensies Come Away

Filmposter Come Away

Come Away is het verhaal van de jonge Alice en Peter, en speelt zich af vóór Alice haar Wonderland vindt en Peter naar Neverland vertrekt.

Come Away is het verhaal van Alice en Peter, en speelt zich af vóór Alice haar Wonderland vindt en Peter naar Neverland vertrekt. Alice (Keira Chansa) en Peter (Jordan A. Nash) genieten aan het eind van de 19e eeuw van een idyllische jeugd in Engeland. Maar als hun oudste broer David bij een tragisch ongeluk overlijdt, valt het eens zo hechte gezin uiteen van verdriet. Moeder Rose (Angelina Jolie) is als verdoofd en vader Jack (David Oyelowo) stort zichzelf in de schulden. De twee kinderen zetten alles op alles om zichzelf en hun ouders weer gelukkig te maken. Om hun pijn te verzachten gaan de kinderen op in hun eigen fantasiewereld. Come Away speelt met de ‘Wat als?’ – gedachte. Wat als Lewis Carroll’s ‘Alice’ en J.M. Barrie's ‘Peter Pan’ broer en zus waren geweest? Een vraag die ingenieus uitgewerkt wordt in deze film en die de prequel vormt van 's werelds meest geliefde kinderliteratuur.

Bekijk het aanbod van Come Away

Regisseurs Come Away

Brenda Chapman

Branda Chapman

Schrijvers Come Away

Marissa Kate Goodhill

Cast Come Away

Michael Caine
Angelina Jolie
Anna Chancellor
David Oyelowo
Jordan Nash
Keira Chansa
Reece yates

Filmagenda van Come Away

Come Away

Wil jij weten waar Come Away op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Come Away draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Come Away informatie

Benieuwd waar Come Away over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Come Away. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Come Away al heeft ontvangen.

Come Away trailer

Benieuwd of Come Away iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Come Away jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Come Away kunt kijken!