Illusions perdues

12 Angst Seks
149 minuten 2021

Filmposter Illusions perdues

Vertelt het verhaal van Lucien de Rubempré in de periode van 1837 tot en met 1843. Lucien is een jonge poëet die zich wil lanceren in de literaire wereld. Hij verruilt de stad Angoulême voor het bruisende Parijs. Daar wordt zijn talent opgemerkt, maar wordt zijn carrière ten gronde gericht door middel van de politieke dagbladen. Geruïneerd keert hij naar zijn geboorteplaats terug.

Bekijk het aanbod van Illusions perdues

Filmposter Filmposter Illusions perdues

Regisseur Illusions perdues

Xavier Gianolli

Schrijvers Illusions perdues

Onbekend

Cast Illusions perdues

Gerard Depardieu
Cécile De France
Xavier Dolan

Alternatieve titels

Comédie Humaine

Illusions perdues

Filmagenda van Illusions perdues

Illusions perdues

Wil jij weten waar Illusions perdues op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Illusions perdues draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Illusions perdues informatie

Benieuwd waar Illusions perdues over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Illusions perdues. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Illusions perdues al heeft ontvangen.

Illusions perdues trailer

Benieuwd of Illusions perdues iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Illusions perdues jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Illusions perdues kunt kijken!