Cinecitta Comedy Avond [NL] (2022)

Cinecitta Comedy Avond [NL]

120 minuten 23-05-2022
Nederlandstalige comedy bij Cinecitta door Hermes Ahmadi 20 mei staat de volgende editie van onze hilarische comedyshow in de agenda. Met deze keer liefst vijf winnaars van cabaretfestivals! Dus koop je kaartjes snel en maak nu al de toekomst van de Nederlandse cabaret mee bij Cinecitta Films en Meer! Bekijk het event op onze website voor meer informatie! De presentator van de avond is wederom Hermes Ahmadi. Opgegroeid in de gezelligheid van Brabant, maakt deze kletskous graag een babbeltje met het publiek. Hermes is gefascineerd door menselijk gedrag en besloot sociologie te studeren om er iets van te begrijpen. Al snel kwam hij erachter dat er niets van te snappen valt en wij een raar zooitje ongeregeld zijn. Daarom is hij de comedy ingegaan, want soms is de wereld logischer in de vorm van grappen. Zelfs al lijkt alles wat hij zegt dubbelzinnig, ergens in de wereld zal er vast iemand zijn die hem snapt, want Hermes zelf is ook niet normaal, met zijn ongezonde fascinatie voor uitdrukkingen, oelewappers en knoflooksaus.

Regisseur Cinecitta Comedy Avond [NL]

Onbekend

Schrijvers Cinecitta Comedy Avond [NL]

Onbekend

Cast Cinecitta Comedy Avond [NL]

Onbekend

Filmagenda van Cinecitta Comedy Avond [NL]

Cinecitta Comedy Avond [NL]

Wil jij weten waar Cinecitta Comedy Avond [NL] op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cinecitta Comedy Avond [NL] draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cinecitta Comedy Avond [NL] informatie

Benieuwd waar Cinecitta Comedy Avond [NL] over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cinecitta Comedy Avond [NL]. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cinecitta Comedy Avond [NL] al heeft ontvangen.

Cinecitta Comedy Avond [NL] trailer

Benieuwd of Cinecitta Comedy Avond [NL] iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cinecitta Comedy Avond [NL] jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cinecitta Comedy Avond [NL] kunt kijken!