https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/204853-db558364c434edbd9d39ebf3834d930d34205e2c/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Comedy Queen (2022)

Verfilming van de gelijknamige jeugdroman over een 13-jarig meisje dat een enorm verdriet overwint met haar gevoel voor humor.

Comedy Queen

95 minuten 21-12-2022

Filmposter Comedy Queen

Verfilming van de gelijknamige jeugdroman over een 13-jarig meisje dat een enorm verdriet overwint met haar gevoel voor humor.

Comedy Queen vertelt het verhaal van Sasha, een 13-jarige tiener die onlangs haar moeder heeft verloren. Haar moeder kampte met een depressie en besloot zelf haar leven te beëindigen. Haar vader is hierdoor erg somber geworden. Lachen doet hij al lang niet meer. Sascha besluit daarom “het leven” compleet anders aan te pakken dan haar moeder. Ze bedenkt vier overlevingsregels voor zichzelf. Regel 1; knip je lange haar af. Regel 2; Lees geen boeken meer. Regel 3; zorg nooit voor iets levends. Regel 4 is het belangrijkst: word de koningin van de lach! Want als ze haar vader weer aan het lachen kan krijgen, wordt het leven weer wat lichter… In haar nieuwe levensmotto wordt ze gevolgd door haar familie en vrienden, ook al zijn de grappen die ze vertelt niet altijd even grappig…

Bekijk het aanbod van Comedy Queen

Regisseur Comedy Queen

Sanna Lenken

Schrijvers Comedy Queen

Onbekend

Cast Comedy Queen

Ellen Taure
Oscar Töringe
Sigrid Johnson
Frida Beckman

Comedy Queen

Wil jij weten waar Comedy Queen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Comedy Queen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Comedy Queen informatie

Benieuwd waar Comedy Queen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Comedy Queen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Comedy Queen al heeft ontvangen.

Comedy Queen trailer

Benieuwd of Comedy Queen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Comedy Queen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Comedy Queen kunt kijken!