Commando 2 (2016)

Commando 2

144 minuten Misdaad, Actie, Thriller 2016

Recensies Commando 2

Rotten Tomatoes 0

Filmposter Commando 2

Zakenman Vicky Chaddha speelt een grote rol in de handel in zwart geld in India. Samen met zijn vrouw Maria heeft hij enorm veel geld vergaard en het land uit gesluisd met de hulp van corrupte politici en politieagenten. Het paar wordt in Maleisië gearresteerd en staat op het punt om teruggevlogen te worden naar India om daar in de gevangenis te belanden. Als ze echter weten te ontsnappen, stuurt minister Leela Chaudhary een team van vier specialisten naar Maleisië om ze op te sporen: commando Karavir Dogra, de schietgrage politieagent Bakhtawar Khan, specialist Bhavna Reddy en computertechnicus Zafar Hussain.

Bekijk het aanbod van Commando 2

Filmposter Filmposter Commando 2

Regisseur Commando 2

Deven Bhojani

Schrijvers Commando 2

Ritesh Shah

Rajshri Sudhakar

Cast Commando 2

Esha Gupta
Adah Sharma
Vidyut Jammwal
Freddy Daruwala

Commando 2

Wil jij weten waar Commando 2 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Commando 2 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Commando 2 informatie

Benieuwd waar Commando 2 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Commando 2. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Commando 2 al heeft ontvangen.

Commando 2 trailer

Benieuwd of Commando 2 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Commando 2 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Commando 2 kunt kijken!