Concerto/Enigma Variations Raymonda Act III - The Royal Ballet (2021)

Concerto/Enigma Variations Raymonda Act III - The Royal Ballet

28-01-2021
Tickets zijn 16 Euro. Kaartjes kunnen alleen online gekocht worden of aan de kassa. Reserveren is niet mogelijk. Wij kunnen geen korting en of actiekaarten accepteren voor de voorstellingen. Heeft u een Cineville-pas? Dan betaalt u op vertoon van de pas 8 euro. Graag reserveren. Dit kan tijdens openingstijden telefonisch of aan de kassa. De klassieke oorsprong van The Royal Ballet is zowel terug te vinden in de werken van de balletdanser en choreograaf Marius Petipa als in de uit eigen huis afkomstige choreografen die het Britse ballet op de wereldkaart zetten. Dit gecombineerde programma onderstreept de veelzijdigheid van The Royal Ballet. Petipia’s Raymonda (derde akte) is een klassiek Russisch balletstuk dat is samengevat in één akte, en toont sprankelende en precieze techniek. De Enigmavariaties van Frederick Ashton, die het culturele erfgoed vormen van het balletgezelschap, zijn daarentegen in elk opzicht Brits van karakter: van de partituur van Edward Elgar, de ontwerpen van Julia Ttrevelyan Oman tot aan de kenmerkende stijl van Ashton zelf. Concerto, MacMillans fusie van klassieke techniek met een eigentijdse inslag, rondt het programma af. Daarmee krijgt het publiek een totaalbeeld van de indrukwekkende breedte van het erfgoed van The Royal Ballet. Kijk hier voor de andere opera en ballet voorstellingen.

Regisseur Concerto/Enigma Variations Raymonda Act III - The Royal Ballet

Onbekend

Schrijvers Concerto/Enigma Variations Raymonda Act III - The Royal Ballet

Onbekend

Cast Concerto/Enigma Variations Raymonda Act III - The Royal Ballet

Onbekend

Concerto/Enigma Variations Raymonda Act III - The Royal Ballet

Wil jij weten waar Concerto/Enigma Variations Raymonda Act III - The Royal Ballet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Concerto/Enigma Variations Raymonda Act III - The Royal Ballet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Concerto/Enigma Variations Raymonda Act III - The Royal Ballet informatie

Benieuwd waar Concerto/Enigma Variations Raymonda Act III - The Royal Ballet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Concerto/Enigma Variations Raymonda Act III - The Royal Ballet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Concerto/Enigma Variations Raymonda Act III - The Royal Ballet al heeft ontvangen.

Concerto/Enigma Variations Raymonda Act III - The Royal Ballet trailer

Benieuwd of Concerto/Enigma Variations Raymonda Act III - The Royal Ballet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Concerto/Enigma Variations Raymonda Act III - The Royal Ballet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Concerto/Enigma Variations Raymonda Act III - The Royal Ballet kunt kijken!