https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/138706-484d2812a9af79cf5079330816caa43335865bf3/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Contagion (2011)

12 Angst
Eén aanraking, één seconde en een dodelijk virus wordt doorgegeven.

Contagion

12 Angst
106 minuten Thriller, Actie, Drama 2011

Recensies Contagion

MovieMeter: 2,95
Metacritic: 70,1
Rotten Tomatoes 85

Filmposter Contagion

Eén aanraking, één seconde en een dodelijk virus wordt doorgegeven.

In deze film volgen we de razendsnelle verspreiding van een dodelijk virus. Een paar dagen na de besmetting volgt de dood. Terwijl deze pandemie groeit, is de hele medische wereld in rep en roer om een geneesmiddel te vinden en om de paniek onder de mensen te bedwingen. Aan de andere kant zien we de mensen die voor hun overleving vechten en voor hun geliefden zorgen. Een totaalbeeld van een gemeenschap die totaal ineenklapt door dit luchtgedragen virus.
Contagion
Filmposter Filmposter Contagion

Regisseur Contagion

Steven Soderbergh

Schrijvers Contagion

Scott Z. Burns

Cast Contagion

Kate Winslet
Marion Cotillard
Matt Damon
Gwyneth Paltrow
Tien You Chui
Josie Ho
Daria Strokous

Contagion

Wil jij weten waar Contagion op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Contagion draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Contagion informatie

Benieuwd waar Contagion over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Contagion. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Contagion al heeft ontvangen.

Contagion trailer

Benieuwd of Contagion iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Contagion jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Contagion kunt kijken!