A Summer's Tale (1995)

A Summer's Tale

113 minuten Drama, Romantiek, Komedie 1995

Recensies A Summer's Tale

MovieMeter: 3,16
Metacritic: 91,1
Rotten Tomatoes 98

Filmposter A Summer's Tale

Gaspard brengt de vakantie door aan de Bretonse kust. Hij speelt gitaar en wacht op de komst van zijn grote liefde Lena. Op een dag komt hij Margot tegen en ze maken samen lange wandelingen en voeren diepe gesprekken. Wanneer hij op een feestje Solene ontmoet en op haar avances ingaat, wordt hij behoorlijk onzeker. Hij twijfelt aan zijn relatie met Lena en kan niet kiezen tussen de dames die hij ontmoet heeft.
Filmposter Filmposter A Summer's Tale

Regisseur A Summer's Tale

Eric Rohmer

Schrijvers A Summer's Tale

Eric Rohmer

Cast A Summer's Tale

Amanda Langlet
Gwenaëlle Simon
Melvil Poupaud
Aurelia Nolin

Alternatieve titels

Conte d'Été

A Summer's Tale

A Summer's Tale

Wil jij weten waar A Summer's Tale op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Summer's Tale draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Summer's Tale informatie

Benieuwd waar A Summer's Tale over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Summer's Tale. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Summer's Tale al heeft ontvangen.

A Summer's Tale trailer

Benieuwd of A Summer's Tale iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Summer's Tale jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Summer's Tale kunt kijken!