Reglaze

Reglaze

75 minuten 26-02-2020
Het jaar 2019 staat voor Cor Unum voor een belangrijk deel in het teken van het thema Future/History. Een motto dat alles te maken heeft met de viering van ons 66-jarig bestaan, met de ligging van onze locatie in een historisch pand gelegen tussen oud-en-nieuw Den Bosch, maar vooral ook met het nieuwe werk uit onze werkplaats. Op ons verzoek ging een aantal Nederlandse topdesigners aan de slag met het thema Future/History. Zij lieten zich daarbij inspireren door de ‘Legacy’ van de ‘oude meesters’ van Cor Unum – denk Premsela, Gijs Bakker, Zweitse Landsheer en Geert Lap. Deze iconen vormen nog steeds een inspiratiebron voor de designers van vandaag. Want hoewel zij zoeken naar innovatie, naar de vormtaal van morgen, zullen zij nooit nalaten om de oorspronkelijkheid van het keramisch ambacht te respecteren. En soms te hertalen naar de huidige tijd. Het resultaat van deze ontdekkingstocht brachten we in première tijdens de Salone de Mobile 2019 in Milaan. De Future/History collectie omvat nieuw werk van Kiki van Eijk, Roderick Vos, Alex de Witte, Bas van Beek, Satyendra Pakhalé, David Derksen, Studio Rens, Floris Hovers en Studio Maarten Kolk & Guus Kusters.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Reglaze

Helaas draait Reglaze niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 26-02-2020.

Reglaze

Wil jij weten waar Reglaze op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Reglaze draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Reglaze informatie

Benieuwd waar Reglaze over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Reglaze. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Reglaze al heeft ontvangen.

Reglaze trailer

Benieuwd of Reglaze iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Reglaze jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Reglaze kunt kijken!