Corpo Celeste (2010)

Corpo Celeste

99 minuten Drama 2010

Recensies Corpo Celeste

MovieMeter: 3,58
Metacritic: 65,1
Rotten Tomatoes 83

Filmposter Corpo Celeste

De 13-jarige Marta heeft moeite om opnieuw te settelen in Italië na haar verhuizing vanuit Zwitserland, waar ze tien jaar lang opgroeide. Rusteloos en met heldere ogen observeert ze de aangezichten, de geluiden en de geuren van de stad, maar ze blijft zich een buitenstaander voelen. Ze staat op het punt om in de kerk haar catechese te doen, maar ze staat kritisch tegenover het geloof.
Filmposter Filmposter Corpo Celeste

Regisseur Corpo Celeste

Alice Rohrwacher

Schrijvers Corpo Celeste

Alice Rohrwacher

Cast Corpo Celeste

Pasqualina Scuncia
Salvatore Cantalupo
Yle Vianello
Anita Caprioli

Filmagenda van Corpo Celeste

Corpo Celeste

Wil jij weten waar Corpo Celeste op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Corpo Celeste draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Corpo Celeste informatie

Benieuwd waar Corpo Celeste over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Corpo Celeste. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Corpo Celeste al heeft ontvangen.

Corpo Celeste trailer

Benieuwd of Corpo Celeste iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Corpo Celeste jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Corpo Celeste kunt kijken!