Cow

93 minuten 17-03-2022

Filmposter Cow

Vanuit haar oogpunt volgen we Luma tussen twee zwangerschappen door. Luma is een koe die op een Britse boerderij leeft en weinig contact heeft met de mens. Bijna zonder woorden worden verschillende fasen uit het boerenleven doorlopen. Voor de mens zijn het gebruik van melkmachines en het dichtschroeien van beginnende hoorntjes banale processen, voor de koe en haar kalfjes lijken ze bedreigend.
Filmposter Filmposter Cow

Regisseur Cow

Andrea Arnold

Schrijvers Cow

Onbekend

Cast Cow

Onbekend

Filmagenda van Cow

Cow

Wil jij weten waar Cow op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cow draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cow informatie

Benieuwd waar Cow over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cow. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cow al heeft ontvangen.

Cow trailer

Benieuwd of Cow iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cow jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cow kunt kijken!