https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/201735-dd312520ba1ccc7b6c79a1258fe953ed86cbf7a8/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Cow (2022)

12
Volg het door mensenhanden gestuurde leven van melkkoe Luma en haar opgroeiende kalf in een Brits melkveebedrijf.

Cow

12
98 minuten 06-10-2022

Filmposter Cow

Volg het door mensenhanden gestuurde leven van melkkoe Luma en haar opgroeiende kalf in een Brits melkveebedrijf.

Een kalf wordt geboren. Voor Luma, een ervaren moeder, is dit routine. Ze likt haar pasgeboren kalf voordat het van haar wordt weggenomen. Het leven van Luma is een aaneenschakeling van inseminatie, baren en gemolken worden. In Cow volgt regisseur Andrea Arnold (Fish TankI, American Honey) het dagelijkse leven van een melkkoe. De camera zit zo dicht op haar huid dat zij de filmmaakster regelmatig omver loopt. Het resultaat is een intiem en puur cinematografisch portret van een individu dat gevangen zit in een kil systeem. Andrea Arnold: “De film is een poging om stil te staan bij koeien. Om zowel de schoonheid als de ellende van hun leven te zien. Niet op een romantische manier, maar op een levensechte manier. Het is een film over de dagelijkse werkelijkheid van een melkkoe en de erkenning van de geweldige dienst die ze ons bewijst.”
Cow Cow Cow Cow Cow Cow
Filmposter Filmposter Cow

Regisseur Cow

Andrea Arnold

Schrijvers Cow

Onbekend

Cast Cow

Onbekend

Filmagenda van Cow

Cow

Wil jij weten waar Cow op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cow draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cow informatie

Benieuwd waar Cow over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cow. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cow al heeft ontvangen.

Cow trailer

Benieuwd of Cow iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cow jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cow kunt kijken!