https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/182981-c4123b457d08dc07f1f80813a73051b11675803e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Cowboys (2021)

12 Angst Discriminatie Grof taalgebruik
Anna Kerrigan moderniseert clichés van het ruige westerngenre in een tedere vertelling rond een transgender-kind op de vlucht.

Cowboys

12 Angst Discriminatie Grof taalgebruik
83 minuten 29-07-2021

Recensies Cowboys

MovieMeter: 3

Filmposter Cowboys

Anna Kerrigan moderniseert clichés van het ruige westerngenre in een tedere vertelling rond een transgender-kind op de vlucht.

Vader en kind op de vlucht door het ruige Montana, met een dienstklopperige agent op de hielen. Originele Amerikaanse indie-film. Kerrigan moderniseert clichés van het ruige westerngenre in een tedere vertelling rond een transgender-kind op de vlucht. Anna Kerrigans tweede lange speelfilm vertelt over de trektocht van een vader en zoon door het ruige Montana. De twee zijn op de vlucht en hopen de Canadese grens te halen door zo min mogelijk op te vallen. Een buitenbeentje binnen de lokale politie, Faith, zit achter hen aan. Als Faith dieper in de zaak duikt, ontdekt ze dat deze vermeende ontvoering anders in elkaar steekt dan ze denkt. De vader blijkt het transgender-kind te hebben gekidnapt om het te beschermen tegen de intolerante moeder. Vader Troy heeft ook psychische problemen en ontbeert de broodnodige medicatie.Regisseur Anna Kerrigan maakte een krachtige moderne western, met emotionele waarachtigheid; haar zorgvuldige regie breekt met alle stereotypen. Winnaar Beste scenario en Beste acteur (Steve Zahn) op het filmfestival van Tribeca (2020).

Regisseur Cowboys

Anna Kerrigan

Schrijvers Cowboys

Onbekend

Cast Cowboys

Steve Zahn
Jillian Bell
Sasha Knight

Cowboys

Wil jij weten waar Cowboys op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cowboys draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cowboys informatie

Benieuwd waar Cowboys over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cowboys. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cowboys al heeft ontvangen.

Cowboys trailer

Benieuwd of Cowboys iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cowboys jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cowboys kunt kijken!