Crawl

Crawl is een zenuwslopende horrorthriller van regisseur Alexandre Aja en producenten Craig Flores (300), Sam Raimi (Don’t Breathe, Evil Dead) en Alexandre Aja.

Bekijk trailer

Crawl

87 minuten Horror 11-07-2019
Metacritic: 60,1
Rotten Tomatoes 83
Crawl is een zenuwslopende horrorthriller van regisseur Alexandre Aja en producenten Craig Flores (300), Sam Raimi (Don’t Breathe, Evil Dead) en Alexandre Aja.

Als een enorme orkaan door Florida raast, negeert Haley (Kaya Scodelario, The Maze Runner films) de evacuatie-orders en gaat ze haar vermiste vader (Barry Pepper) zoeken. Ze treft hem zwaargewond aan in de kruipruimte van haar ouderlijk huis. Door het snel stijgende overstromingswater komen ze vast te zitten, terwijl de tijd dringt om aan deze alsmaar heviger wordende storm te ontsnappen. Dan komen ze er achter dat dit niet de grootste bedreiging is waar ze mee te maken hebben wanneer ze ontdekken dat levensgevaarlijke alligators hun overgestroomde kelder zijn binnengedrongen. Crawl is een zenuwslopende horrorthriller van regisseur Alexandre Aja en producenten Craig Flores (300), Sam Raimi (Don’t Breathe, Evil Dead) en Alexandre Aja.

Geregisseerd door

Alexandre Aja

Schrijvers

Michael Rasmussen

Shawn Rasmussen

Cast

Barry Pepper
Kaya Scodelario
Morfydd Clark
Ross Anderson

Bioscoopagenda van Crawl

Helaas draait Crawl niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 11-07-2019.

Crawl

Wil jij weten waar Crawl op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Crawl draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Crawl informatie

Benieuwd waar Crawl over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Crawl. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Crawl al heeft ontvangen.

Crawl trailer

Benieuwd of Crawl iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Crawl jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Crawl kunt kijken!