Crazy Little Things - The Music Of Queen

Crazy Little Things - The Music Of Queen

120 minuten
De band is het geestenkind van toetsenman Marijn van den Branden, zanger Marijn Geluk en drummer en muziekjournalist Jean-Paul Heck. Van den Branden en Heck zijn ‘die hard’ Queen-fans en organiseren regelmatig ‘Queen-avondjes.’ Heck interviewde Queen-leden Brian May en Roger Taylor meerdere malen en haalde in 2010 May naar Nederland voor de Sena European Guitar Award die de Queen-gitarist in ontvangst mocht nemen. ,,Maar eerst en vooral zijn Marijn en ik ongelooflijke Queen-fans. Toen ik 12 was kocht ik 'News Of The World' dat dit jaar 40 jaar bestaat. Een betere reden om een Queen Tribute Band op te richten had ik niet.” Met een aantal leden van de bekende glamrock band 666 The Nightmare, 5150 Van Halen Tribute-bassist Frank Dries en gitarist Jeroen Lips gingen Van den Branden en Heck aan de slag. Queen-muziek vraagt om een aparte benadering want fan zijn en de songs spelen, dat is wel even iets anders. Het gaat bij de muziek van Queen echter om de details. Zo bezit onze solo-gitarist Jeroen exact dezelfde Vox-versterkers en twee Red Special-gitaren die ook Queen-gitarist Brian May gebruikt. En het goede nieuws is dat hij de solo’s van May tot in de perfectie naspeelt. In zanger Marijn Geluk hebben we een frontman die de hoge noten van Freddie Mercury weet te pakken en die ook nog is behept met het nodige charisma. ”Om de bombastische sound van Queen op het podium weg te zetten, werden ook gitarist Lars van Herel en zangeres Debby Zimmerman erbij gehaald. ,,Het oeuvre van Queen is zo divers en de zangkoortjes zo ingenieus. Om dat weg te zetten moet je een brede formatie hebben”, aldus Heck. De originele band toert en nieuwe generaties gaan om voor de talloze hits van de band. Die hits spelen wij dan ook. 'Another One Bites The Dust', 'I Want To Break Free', 'Somebody To Love', 'We Are The Champions'… En ook 'Crazy Little Thing Called Love' waar de band naar vernoemd is, en 'Bohemian Rhapsody' natuurlijk.” Daarnaast ook deep cuts uit het oeuvre van de band. Van den Branden: ,,Kijk, Queen zit in ons DNA dus we deinzen er niet voor terug om moeilijke tracks zoals 'The March Of The Black Queen' of 'The Prophet Song' te spelen. Crazy Little Things is opgericht om het oeuvre van wellicht de beste pop/rockband alle tijden te eren.” Dit is een concert met staan plaatsen! Deuren open vanaf 15.30 uur; show start om 16.00 uur. Kaarten kosten 20 euro in de voorverkoop en 25 euro aan de dagkassa (indien voorradig).

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Crazy Little Things - The Music Of Queen

Helaas draait Crazy Little Things - The Music Of Queen niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 25-01-2020.

Crazy Little Things - The Music Of Queen

Wil jij weten waar Crazy Little Things - The Music Of Queen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Crazy Little Things - The Music Of Queen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Crazy Little Things - The Music Of Queen informatie

Benieuwd waar Crazy Little Things - The Music Of Queen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Crazy Little Things - The Music Of Queen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Crazy Little Things - The Music Of Queen al heeft ontvangen.

Crazy Little Things - The Music Of Queen trailer

Benieuwd of Crazy Little Things - The Music Of Queen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Crazy Little Things - The Music Of Queen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Crazy Little Things - The Music Of Queen kunt kijken!