Crescendo - Voorjaarsconcert (2020)

Crescendo - Voorjaarsconcert

120 minuten 13-07-2020
Het blijkt iedere keer een feest voor het oor. Een avondvullend optreden van het A- orkest van Crescendo Noordwijk. Op het jaarlijks terugkerend voorjaarsconcert neemt het orkest van een van de grootste muziekverenigingen in Zuid-Holland u mee onder leiding van Dirk van der Niet in een bijzonder repertoire. Uit de voorstelling blijkt dat het in het Noordwijkse barst van het (jonge) muzikale talent. Het repertoire van Crescendo is altijd divers. Naast het werk van grote componisten voor Harmonieorkest zal ook de lichte muziek aan bod komen op deze bijzondere avond.

Regisseur Crescendo - Voorjaarsconcert

Onbekend

Schrijvers Crescendo - Voorjaarsconcert

Onbekend

Cast Crescendo - Voorjaarsconcert

Onbekend

Filmagenda van Crescendo - Voorjaarsconcert

Filmagenda deze week Deze week Week 29

Crescendo - Voorjaarsconcert draait helaas niet in de bioscoop

Crescendo - Voorjaarsconcert

Wil jij weten waar Crescendo - Voorjaarsconcert op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Crescendo - Voorjaarsconcert draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Crescendo - Voorjaarsconcert informatie

Benieuwd waar Crescendo - Voorjaarsconcert over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Crescendo - Voorjaarsconcert. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Crescendo - Voorjaarsconcert al heeft ontvangen.

Crescendo - Voorjaarsconcert trailer

Benieuwd of Crescendo - Voorjaarsconcert iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Crescendo - Voorjaarsconcert jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Crescendo - Voorjaarsconcert kunt kijken!