Crimson Tide (1995)

12 Geweld Grof taalgebruik

Crimson Tide

12 Geweld Grof taalgebruik
109 minuten Drama, Actie, Thriller, Oorlog 1995

Recensies Crimson Tide

Metacritic: 66,1
MovieMeter: 3,26
Rotten Tomatoes 88

Filmposter Crimson Tide

Er breekt een burgeroorlog uit in de Russische Federatie, en de leider van de rebellen is voorstander van nucleaire interventie. De onderzeeër USS Alabama wordt in opperste paraatheid gebracht. Frank Ramsey, de kapitein van de onderzeeër, krijgt het aan de stok met zijn eerste officier Ron Hunter, als een eerder bevel om tien atoomraketten af te vuren niet kan worden bevestigd door een storing in de verbindingsapparatuur. De kapitein wil ondanks het ontbreken van de bevestiging afvuren, maar de 1e officier vindt dat eerst op nadere orders vanuit Washington moet worden gewacht door zo snel mogelijk de verbindingsapparatuur te repareren.
Filmposter Filmposter Crimson Tide

Regisseur Crimson Tide

Tony Scott

Schrijvers Crimson Tide

Michael Schiffer

Richard P. Henrick

Cast Crimson Tide

Viggo Mortensen
Gene Hackman
Denzel Washington
George Dzundza
Matt Craven

Filmagenda van Crimson Tide

Crimson Tide

Wil jij weten waar Crimson Tide op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Crimson Tide draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Crimson Tide informatie

Benieuwd waar Crimson Tide over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Crimson Tide. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Crimson Tide al heeft ontvangen.

Crimson Tide trailer

Benieuwd of Crimson Tide iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Crimson Tide jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Crimson Tide kunt kijken!