Crossroads (2013)

Crossroads

90 minuten Actie 2013

Recensies Crossroads

Filmposter Crossroads

Nadat de veteraan en voormalig politieagent Lee Staggs Diego zijn familie verliest, komt hij in een neerwaartse spiraal terecht waarin hij een pad van zelfvernietiging is ingeslagen. Wanneer hij gedwongen wordt het criminele circuit in te gaan, staan zijn waarden en normen op het spel en is het maar de vraag of hij hier nog uit kan komen.
Filmposter Filmposter Crossroads

Regisseur Crossroads

Rydell Danzie

Schrijvers Crossroads

Rydell Danzie

Cast Crossroads

Rydell Danzie
Shannan Leigh Reeve
Sheila Shah
Matt Jayson
Gene Gabriel

Crossroads

Wil jij weten waar Crossroads op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Crossroads draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Crossroads informatie

Benieuwd waar Crossroads over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Crossroads. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Crossroads al heeft ontvangen.

Crossroads trailer

Benieuwd of Crossroads iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Crossroads jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Crossroads kunt kijken!