Cruella (2021)

12 Geweld

Cruella

12 Geweld
2021

Filmposter Cruella

Estella, een tiener die de droom heeft het te maken als modeontwerpster, komt na tal van tegenslagen op straat te staan met haar beste vrienden Horace en Jasper. Alles verandert wanneer ze de kans krijgt om het leven van de 'rich and famous' te leiden wanneer een opkomende rockster haar vraagt om een fashion statement te ontwerpen. Maar wat komt er kijken bij die faam en hoeveel is ze bereid om ervoor te betalen?
Filmposter Filmposter Cruella

Regisseur Cruella

Craig Gillespie

Schrijvers Cruella

Onbekend

Cast Cruella

Emma Stone
Emily Beecham
Paul Walter Hauser

Filmagenda van Cruella

Cruella

Wil jij weten waar Cruella op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cruella draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cruella informatie

Benieuwd waar Cruella over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cruella. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cruella al heeft ontvangen.

Cruella trailer

Benieuwd of Cruella iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cruella jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cruella kunt kijken!