Family Nest (2021)

AL Grof taalgebruik

Family Nest

AL Grof taalgebruik
106 minuten Drama 23-12-2021

Recensies Family Nest

MovieMeter: 3,15
Rotten Tomatoes 80

Filmposter Family Nest

Een jong echtpaar met kind woont in bij de ouders van de jongen in een eenkamerwoning. De benepen leefruimte geeft aanleiding tot allerlei spanningen en frustraties. De vader heeft een hekel aan zijn schoondochter en wanneer de zoon na jaren afwezigheid terugkeert van militaire dienst bereiken de spanningen hun hoogtepunt. De familiale sfeer is grondig verpest, het huwelijk staat op springen en tenslotte gaat de vrouw met haar dochtertje weg en kraakt ze een afbraakwoning.
Filmposter Filmposter Family Nest

Regisseur Family Nest

Béla Tarr

Schrijvers Family Nest

Béla Tarr

Cast Family Nest

Gábor Kun
László Horváth
Laszlone Horvath
Gábor Ifj. Kun
Irén Szajki

Alternatieve titels

Family Nest

Családi tüzfészek

Filmagenda van Family Nest

Family Nest

Wil jij weten waar Family Nest op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Family Nest draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Family Nest informatie

Benieuwd waar Family Nest over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Family Nest. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Family Nest al heeft ontvangen.

Family Nest trailer

Benieuwd of Family Nest iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Family Nest jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Family Nest kunt kijken!