Cultuur en Vriendschap

Cultuur en Vriendschap

21-02-2020
Cultuur en Vriendschap is een humoristische film over de verschillende muziekverenigingen in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. De film is geïnspireerd op de filmklassieker ‘Fanfare’ van Bert Haanstra en Jan Blokker en diens fanfare “Kunst en vriendschap” en als Cultuuridee 2019 ingebracht door Harmoniekapel Crescendo uit Noordwijk! De Film: Peter van ’t Lijm, de nieuwe wethouder van Verbinding, heeft besloten dat naast de logistieke, maatschappelijke en politieke fusie er ook een culturele moet komen. Hij wil dat alle plaatselijke fanfares en harmonieën opgaan in één grote muziekvereniging. De leden van de verenigingen hebben bedenkingen bij dit in hun ogen absurde plan. Ondanks alle bezwaren en na veel onderling gekibbel wordt een eerste gezamenlijke repetitie georganiseerd. En die loopt behoorlijk uit de hand… De prijs is inclusief 1 consumptie.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Cultuur en Vriendschap

Helaas draait Cultuur en Vriendschap niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 21-02-2020.

Cultuur en Vriendschap

Wil jij weten waar Cultuur en Vriendschap op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cultuur en Vriendschap draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cultuur en Vriendschap informatie

Benieuwd waar Cultuur en Vriendschap over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cultuur en Vriendschap. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cultuur en Vriendschap al heeft ontvangen.

Cultuur en Vriendschap trailer

Benieuwd of Cultuur en Vriendschap iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cultuur en Vriendschap jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cultuur en Vriendschap kunt kijken!