D-Day (2018)

D-Day

85 minuten 2018

Recensies D-Day

Filmposter D-Day

Sommige mensen noemden het zelfmoord, maar voor de Rangers van het 2e bataljon is dat een ander woord voor missie. Wanneer een elitegroep Amerikaanse soldaten wordt bevolen om een reeks Duitse troepen met machinegeweren uit te schakelen, wanen ze zich blindelings in vijandig gebied. In de minderheid en onderbewapend moeten ze leven en ledematen riskeren als ze verraderlijk terrein oversteken, zonder te weten waar de vijand zich misschien verstopt.
Filmposter Filmposter D-Day

Regisseur D-Day

Nick Lyon

Schrijvers D-Day

Geoff Meed

Cast D-Day

Chuck Liddell
Weston Cage Coppola
Jesse Kove
Randy Couture

Filmagenda van D-Day

D-Day

Wil jij weten waar D-Day op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar D-Day draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

D-Day informatie

Benieuwd waar D-Day over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over D-Day. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies D-Day al heeft ontvangen.

D-Day trailer

Benieuwd of D-Day iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de D-Day jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij D-Day kunt kijken!