In Another Country (2011)

In Another Country

89 minuten Drama 2011

Recensies In Another Country

MovieMeter: 2,91
Metacritic: 69,1
Rotten Tomatoes 82

Filmposter In Another Country

Een jonge vrouw en haar moeder vluchten naar de kuststad Mohang om hun groeiende schuldenberg te ontlopen. De jonge vrouw begint te schrijven aan het scenario voor een korte film om haar zenuwen te bedaren: Er zijn drie vrouwen die alle drie Anne heten en elke vrouw bezoekt achtereenvolgens het kuststadje Mahong. Een jonge vrouw baat het kleine hotel van haar ouders uit, aan het strand van Mahong. Een strandwacht loopt onrustig over strand. Elke Anne verblijft in dit kleine hotel, krijgt hulp van de dochter van de eigenaars en waagt zich op het strand waar ze de strandwacht ontmoeten.
Filmposter Filmposter In Another Country

Regisseur In Another Country

Sang-soo Hong

Schrijvers In Another Country

Sang-soo Hong

Cast In Another Country

Isabelle Huppert
Jun-Sang Yu
Yu-mi Jeong
Joon-Sang Yoo
Yu-mi Jung
Yuh Jung Youn

Alternatieve titels

Da-reun Na-ra-e-seo

In Another Country

In Another Country

Wil jij weten waar In Another Country op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar In Another Country draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

In Another Country informatie

Benieuwd waar In Another Country over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over In Another Country. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies In Another Country al heeft ontvangen.

In Another Country trailer

Benieuwd of In Another Country iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de In Another Country jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij In Another Country kunt kijken!