Kinderprogramma Dag van de korte film (2024)

Kinderprogramma Dag van de korte film

42 minuten 28-05-2024
Kijk op de kortste dag van het jaar naar de mooiste en grappigste korte films uit heel Europa. Alles verandert in deze films: de winter verandert in de lente, een rups wordt een vlinder.

Regisseur Kinderprogramma Dag van de korte film

Onbekend

Schrijvers Kinderprogramma Dag van de korte film

Onbekend

Cast Kinderprogramma Dag van de korte film

Onbekend

Kinderprogramma Dag van de korte film

Wil jij weten waar Kinderprogramma Dag van de korte film op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kinderprogramma Dag van de korte film draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kinderprogramma Dag van de korte film informatie

Benieuwd waar Kinderprogramma Dag van de korte film over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kinderprogramma Dag van de korte film. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kinderprogramma Dag van de korte film al heeft ontvangen.

Kinderprogramma Dag van de korte film trailer

Benieuwd of Kinderprogramma Dag van de korte film iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kinderprogramma Dag van de korte film jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kinderprogramma Dag van de korte film kunt kijken!